Blog over onze dashcams.

Blog dashcam en action camera

In iedere  blog zullen we zoveel mogelijk onze ervaringen met de dashcams en andere artikelen uit onze webshop met iedereen delen. Hierdoor kun je een beter beeld krijgen van iedere dashcam en action  camera krijgen. Hierdoor  kun je  beoordelen en  te achterhalen of een dashcam of action camera  biedt wat jij ervan verwacht. Immers iedere dashcam is anders en iedere fabrikant legt mogelijk nadruk op een ander onderdeel van zijn product. En iedereen heeft weer andere wensen en verwachtingen aan een dashcam. Zijn er vragen, stel ze gerust. Wil je zelf een review schrijven, dan kan dat bij ieder artikel. Ook dit kan een goede aanvulling zijn op de productinformatie. Eventueel helpen we je graag als je wilt.

Wat proberen we in deze blog?

We gaan proberen iedere  twee weken een blog te maken over wat onze ervaringen zijn en zullen zo eerlijk mogelijk hierin oordelen. Dat betekent dat ieder type dashcam die in onze webshop ligt door ons onder de loep gaat genomen worden. Of is al onder de loep genomen. We willen dit echt goed doen, dus onze ervaringen zullen moeten zijn gedaan in een langere tijd,. Dit om ze een eerlijk beeld te krijgen en dit hier weer te geven in een blog. In een blog zullen we zeker ook beelden laten zien die opgenomen zijn met de dashcam waar de blog over gaat. Dit alles kan je keuze makkelijker maken. Ook gaan we steeds meer reviews plaatsen die gefilmd zijn. Dit is ook vaak verduidelijkend.

In iedere  blog zullen we zoveel mogelijk onze ervaringen met de dashcams en andere artikelen uit onze webshop met iedereen delen. Hierdoor kun je een beter beeld krijgen van iedere dashcam om te kunnen beoordelen en  te achterhalen of een dashcam biedt wat jij ervan verwacht. Immers iedere dashcam is anders en iedere fabrikant legt mogelijk nadruk op een ander onderdeel van zijn product. En iedereen heeft weer andere wensen en verwachtingen aan een dashcam.

Vragen of opmerkingen

Als je vragen en/of opmerkingen hebt, kom er mee en we zullen ze opnemen in de onze blogs en iedereen deelgenoot laten worden hiervan. Iedere actie van jou, verdient een reactie. we hopen dat iedereens die hier iets  leest, ervan leert of een betere keus kan maken in de keuze die hij of zij wil maken. Als eerste blog namen we een algemeen verhaal. Hierin wordt uitgelegd waarom wij vinden dat iedere auto zou moeten zijn uitgerust met een dashcam.

we gaan als eerste dashcam de MM GT300 dashcam testen, om zo onze topaanbieding eens goed onder de loep te leggen. Wat biedt deze dashcam wat hem onderscheid van de anderen?

Wij denken dat deze dashcam zeker de moeite waard is, dit is tevens de startpagina voor de andere blogs: Dashcam GT300