Tip: Hoe bouw je een dashcam in?

Hoe bouw je een dashcam in? Dashcam inbouwen is een karwei dat iedereen kan als je het op onderstaande manier doet.

Hoe bouw je een dashcam in.? Dashcams  inbouwen lijkt soms moeilijk, maar is dat echt niet. Om je wat te helpen met heb inbouwen hebben we een korte handleiding gemaakt over het inbouwen. Je zult zien dat het inbouwen van de dashcam erg makkelijk te doen is en relatief snel. Je hebt eigenlijk nooit gereedschap nodig om een dashcam in te bouwen. Ook zijn klemmetjes en beugeltjes om de dashcam in te bouwen overbodig. Als je een dashcam kopen gaat, hoef je in elk geval niet bang te zijn dat het inbouwen door de garage gedaan moet worden. De benodigde tijd voor het inbouwen van een dashcam met het wegwerken van de kabel van de dashcam is ongeveer 10-15 minuten. Dat is een klein beetje afhankelijk van het type  auto.

Als je de dashcam plaats naast de binnenspiegel kun je  de voedingskabel eenvoudig weg werken langs het raam.
Dit kun je eenvoudig doen door de draad tussen de hemel van de auto te leggen zo richting raamstijl. door een klein beetje te duwen zit de kabel er meteen tussen.
Bij de raamstijl aangekomen zie je meestal een kunststof bescherming zitten. Die kun je gebruiken om de kabel weg te werken naar beneden richting dashboard. Als je dit doen aan de kant van de  deur, kun je het rubber een beetje oplichten en daar onder de kabel leggen en ga je  zo  naar beneden richting dashboardkastje.
Net onder het dashboard kun je dan de kabel onder het handschoenen kastje door laten lopen richting middenconsole.
Daarna steek je  de stekker in de sigarettenaansteker doen. Verder werk je de rest van de kabel weg  onder of achter de middenconsole. De dashcam is nu klaar voor gebruik.

 

Hoe bouw je een dashcam in?

 

Mocht je vragen hebben mail ons dan gerust:klik hier om ons te e-mailen.